ECOlogica URBO

O nama

ECOlogica Urbo je osnovana 2000. godine sa sedištem u Kragujevcu, ulica Save Kovačevića 3/1. Firmu čini tim od 15 stalno zaposlenih stručnjaka različitog profila za multidiciplinarni pristup svakom postavljenom zadatkuUz stalno zaposlene okupljena je i grupa renomiranih stručnjaka, a ostvarena je saradnja sa institucijama i kompanijama u oblasti ekologije, urbanizma i prostornog planiranja.

Princip rada je stručnost i kvalitet u procesu izrade dokumentacije, maksimalna angažovanost u procedurama pribavljanja dozvola i saglasnosti u ime Investitora, u skladu sa zakonskom regulativom. Organizacija i upravljanje kvalitetom definisano je zahtevima uvedenog standarda SRPS ISO 9001:2008.

ECOlogica Urbo je do danas sprovela više od 700 svih procedura na lokalnom i republičkom nivou za projekte iz oblasti poljoprivrede, eksploatacije i prerade mineralnih sirovina, proizvodnje energije, hemijske i mašinske industrije, crne i obojene metalurgije, prehrambene  industrije, za infrastrukturne projekte, za postrojenja za upravljanje otpadom, za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, benzinske i pumpne stanice, za projekte u zaštićenim prirodnim dobrima i dr.

TOP